top of page
Moderne forretnings bygning.jpg
Forsiden
Information, kontakter og pris.
Fremtiden er her
– så lad os kontakte virksomheden
sammen.
Sammen skaber vi udvikling gennem kontakter.

Kontakt virksomheden
 

I lærings-, virksomhedskontakt- og jobmatch konceptet "Composttia" hvor en samling af idéer der ligger bag udfordringen i en virksomhedsrettet indsats. Som præsentere en og flere CVèr direkte overfor en virksomhed. Hvor mennesker finder vej til et jobmatch - kommer tætter på og bliver tilknyttet arbejdsmarkedet. Forløbet er tilrettelagt digitalt i lærende funktioner online.

Composttia programmet gør dig meget synlig som den jobkandidat, du er, og netop dine kompetencer bliver til noget særligt. Du ligger ikke blot i en uoverskuelig meget stor CV profil database, med en søgefunktion sammen med tusindvis af andre jobkandidater. 

Composttia programmet er for dig, der ønsker en særlig opmærksomhed på det, du har at byde ind med, og derfor skal du også være en af dem, der kan ses blandt de mange andre, der ønsker et mere målrettet jobmatch.

Composttia programmet er til dig og dine kompetencer, der er noget særligt og relevant i en bestemt sammenhæng – hvor der ikke skal forklares så meget på et sikkert jobmatch.

Selve programmet er understøttet af, visdomsord om succes, styrken ved at sætte mål, den indre motivation og teamwork.

Visdomsord oplyser vejen mod succes! En af de største friheder, vi har som mennesker. Succes er noget, der kræver en individuel definition, og det skal være en hyldest til de mange ideer, som kan hjælpe os med at fastlægge vores egen vej mod vores succes.

Mål gør det nemmere at nå nye højder! Vi mennesker har en indre lyst, som kun stilles af et værdigt mål, et realistisk mål. Styrken ved at sætte mål, er troen på at styrken udvikler læring og det er læring der, uden tøven tager imod den udfordring at avancere til det mål vi mennesker ønsker os.

Teamwork opmuntrer til, inspirerer til usædvanlige resultater og hylder succesfulde teams generelt. Teamwork er brændstoffet, der sætter almindelige mennesker i stand til at nå ualmindelige resultater. 

Motivation er en stærk indre kraft, som driver os mennesker til at yde vores bedste. Det er den energi, som holder os i gang, når alle andre siger, at noget ikke kan lade sig gøre. 

Motivation genoplader vores indre batterier og anskueliggøre vejen til succes og de visdomsord der oplyser vejen til det gode liv.

Sådan kommer vi igang sammen  ---------


Læs om vores løsninger og information/tekniske data, nedenfor.

Henvendelser i alle kommuner og post-

nummer, som du/I vælger.

Løsninger og information/tekniske data.

 

Lærings-, virksomhedskontakt- og jobmatch konceptet Composttia er et CV præsentations- og profil program. Det er et supplement til vikarvirksomhederne, genplacerings- og outsourcekampagner i virksomhederne og i branche-fællsskaberne, hos A-kasserne, i jobcentrene og hos Anden Aktører. Samt hos landsdækkende, regionale og lokale uddannelser, kurser og læringsforløb.

Composttia lærings-, virksomhedskontakt- og jobmatch konceptet er Danmarks eneste af sin slags, den hurtigste og mest sikre og direkte virksomhedskontakt til ledere og Human Ressources i forhold til præsentationer af CV profiler som specialister.

--------------------------------------------------------------------

Forord eller bagsiden.:

Din/jeres organisation, kan få plads til at skrive et forord.
Et forord skrives typisk af en formand eller af en direktør/HR fra organisationen.

Forordets indhold.

  • Hvem har skrevet det.

  • Hvorfor er den blevet skrevet – hvad er baggrunden, hvem er segmentet?

  • Hvad er formålet med henvendelsen?

  • Eventuel tak til vejledere, faglige hjælpere, økonomiske bidragydere osv.

  • Eventuelt et rigtig godt citat, der sætter forståelse på hele processen om at mobilisere og rekruttering af et personale/leder. 

 

Du og din organisation kan vælge mellem forord eller bagsiden. Bagsiden bliver normalt benyttet til organisationens logo et kort citat for en kort afrunding af indholdet. ​

Før start - nichehenvendelser.:
Udfyldelse af Reflektion før jobmatch, kan benyttes. CV indehaverne udarbejder et ”One Page” A4 side, som i præsentations CV kataloget. Herefter sendes disse CV til Branche
Match.dk og selve præsentations kampagnen kan starter. I de niche henvendelser der er udvalgt.


Max 400 niche henvendelser for delt over 4 uger, knyttet til et online CV katalog. Kampagnen med synlige CVer er knyttet til online kataloget i 30 dage og herefter tages online kataloget af linket og er således ikke synlig online. 

OnePage CV’er.:
Krav.: Profil og Kompetencer sat op i et ”OnePage” format. En A4 side. I Word - fonden ”Calibri/Arial” størrelse 12. Du kan downloade et eksemple i Word - åbner her.

Billede - foto/video.:
Vi ønsker et billede af dig. I en fortælling på erhvervshistorien, det kunne være fra det tidligere job. Er det ikke muligt, er et pasfoto den næste mulighed vi ønsker leveret. På alle billeder/foto skal deres være et flot, levende og ægte smil på. Smilet er særlig vigtig da det medvirker til en positiv oplevelse.
Teknisk.:  Billede/foto, format JPG – gerne i en opløsning 300 dpi, meget gerne via et link.
Præsentations videoer fra CV indehaver modtages kun via et link fra youtube.dk

Job garanti.:
Composttia programmet medvirker ikke til at give CV indehaverne, en garanti for ansættelse i et job eller i en stilling. Nichehenvendelserne åbner således op for muligheden for kontakter til arbejdsgiver, virksomheder/organisationen, leder og HR personalet. På det synlige CV fra CV indehavernes kontaktoplysninger og sin korte fortælling af sin erhvervshistorie.

Administration, vejledning og koordinering.:
En administrative/koordinator udpeges i jeres organisation og en udpeges fra Jobmatchguiden. Jeres administrative/koordinator sendes en listen. CV indehaverne, med deres kontakt oplysninger før start.

Formål, er at informere og koordinere kampagnen og opføling, så alle formå er været orienteret.
Vejledning i personlige egenskaber – åbner her (PDF). Alt online i PDF format, bliver låst med en sikker kode på over 20 cifre.

Forbeholdt retten til.:
At hvis udvalget af byer og postnr. der er indsendt og afleveret, er for snævert på henvendelser/kontakter, i den interne søgning og udvælgelse i den prioriteret rækkefølge af brancher. At Branche
Match.dk forbeholder sig retten til at udvide for nichehenvendelser - dog max 400 nichehenvendelser.

Rettigheder.:
Branche
Match.dk har ingen rettigheder til CV indehaverens indhold, såvel, billede/foto, video og CV. Vi forbeholdenes os retten til en standard og kvalitet justering, inden kampagne start. Der skal være samtykke fra jobkandidaten om at Branche
Match.dk må behandle jobkandidatens data, fortroligt i følge Dansk lovgivning.

------------------------------------------------------------
Løsning.:

Kombineret med læringsforløb (E-læringsprogram) - faglig undervisning med et konkret erhvervsmæssigt sigte.

bottom of page